Magneetpompen

Magneetpompen

Voor het verpompen van agressieve chemische en sterk corrosieve vloeistoffen hebben wij speciale centrifugaalpompen in ons assortiment. Bij dit type pomp komen de chemische vloeistoffen niet in contact met het metaal. De bewegingsoverdracht vindt plaats doormiddel van magnetische verbindingen zonder mechanische afdichtingen. Het ontwerp voor deze centrifugaalpompen garandeert maximale veiligheid en efficiëntie. Afhankelijk van de te verpompen vloeistoffen kan er gekozen worden voor een pomphuis volledig uit Polypropeen (PP) of Polyvinylideenfluoride (PVDF). De standaard magneet gedreven pompen in PP uitvoering zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in 5 typen met een 3 fasen motor, 380V en EPDM afdichting. Indien wenselijk ook leverbaar met een Viton afdichting. Onze magneetpompen zijn leverbaar met een maximale pompcapaciteit van 1m³/u t/m 50m³/u.

Lees meer...
Dompelpompen

Dompelpompen

De GPV serie dompelpompen wordt standaard uitgevoerd in PP met een capaciteit van 1,4 m³/u tot en met 43,4 m³/u, EPDM afdichtingen, 3Phmotor 400V.

De aanzuigbuis is op maat leverbaar zodat deze perfect aansluit op uw proces. Tevens is dit typen pomp verkrijgbaar in een PVDF uitvoering.

Lees meer...
Filtersystemen

Filtersystemen

Standaard worden deze filtersystemen geproduceerd uit PP en heeft u de keuze uit diverse typen filtermateriaal. Tevens verkrijgbaar in een speciale PVDF uitvoering. Onze serie filterunits zijn volledig te voorzien van allerlei extra opties zodat deze altijd perfect aansluiten op uw proces. Dit maakt dat onze industriële filtersystemen en separatoren inzetbaar zijn in diverse chemische, waterbehandeling, maar ook voedingsmiddelen industrieën.  

Lees meer...
Membraanpomp

Membraanpomp

Voor het verpompen van moeilijke vloeistoffen bij relatief lage druk en debiet is de lucht aangedreven dubbele membraanpomp zeer geschikt. Inzetbaar voor vrijwel elk type industriële vloeistof waaronder agressieve zuren, verven met een hoge viscositeit, lijmen maar ook voedingsmiddelen en dranken. Dit type pomp staat door zijn vrijwel grenzeloze mogelijkheden aan toepassingsgebieden bekend als de meest flexibele industriële pomp. Om de juiste membraanpomp voor uw toepassingsgebied te bepalen wordt er gekeken naar welk medium er verpompt dient te worden, tevens wordt er ook naar de viscositeit en het gehalte aan vaste deeltjes in de vloeistof gekeken. Uiteraard is de gewenste pompcapaciteit van groot belang net als de zuig- en drukomstandigheden. Aan de hand van deze parameters wordt het juiste pompformaat berekend, perfect aansluitend op uw proces. Het ontwerp van de dubbele membraanpompen is met name ontwikkeld rondom de geometrie van het kleppensysteem en pompkamers maar ook de geavanceerde technologie van het membraan en het luchtverdeelsysteem.  

De membraanpomp is zelfaanzuigend en drooglopen is geen probleem door zijn seal-loos ontwerp. Tevens kan deze pomp volledig worden ondergedompeld volgens de vloeistofcompatibiliteit. Onderhoud en installatie is zeer eenvoudig en zonder gebruik van speciale gereedschappen. Onze serie diafragmapompen wordt standaard geleverd in een PP uitvoering maar is ook leverbaar in PVDF, RVS316 en aluminium.

Lees meer...
Sealpompen

Sealpompen

In ons leveringsprogramma treft u ook een aantal sealpompen met een maximale pompcapaciteit van 7m³/h tot en met 30m³/h. 

Gedetailleerde informatie per sealpomp leest u hier binnenkort!

In de tussentijd kunt u voor vragen over onze serie sealpompen contact opnemen met een van onze medewerkers, zij helpen u graag.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getElementById('cloak6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf').innerHTML = ''; var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf = 'info' + '@'; addy6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf = addy6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf + 'gp-pumps' + '.' + 'com'; var addy_text6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf = 'Info' + '@' + 'gp-pumps' + '.' + 'nl';document.getElementById('cloak6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf').innerHTML += ''+addy_text6e8ac270bde3cbaa786c906bb3c8afdf+'';

Lees meer...
Filtermedia

Filtermedia

Voor de filtratie en zuivering van chemische vloeistoffen hebben wij diverse typen filtermedia in ons assortiment. Denk hierbij aan filterkaarsen, filterpapier, filterzakken en filtratievezels in allerlei soorten en maten.

Hieronder treft u een greep uit ons assortiment, mocht u niet vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op.

Lees meer...
Roerwerk / Mixers

Roerwerk / Mixers

Voor het homogeniseren, mengen of bewegen van vloeistoffen in procestanks hebben wij een serie robuuste elektrische roerwerken in ons assortiment. Deze industriële mixers kunnen voor tal van toepassingsgebieden en viscositeiten worden ingezet.

Lees meer...
Vatpompen

Vatpompen

Voor het verpompen van laagviskeuze vloeistoffen zoals zuren, logen, reinigingsmiddelen maar ook zeer agressieve chemicaliën in vaten of containers hebben wij een serie vatpompen in ons assortiment. Deze pompen hebben een breed toepassingsgebied voor industriële branches.

Lees meer...