We perform the best under pressure!

 

GP Pumps & Filtration staat voor kwaliteit! Samen met onze zusterfirma's CKB Kunststof Installatiebouw en Geffen Products zijn wij altijd op zoek naar hoe wij onze producten kunnen door ontwikkelen. CKB kunststof Installatiebouw heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen én produceren (in eigen beheer) van pompen & filtersytemen. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel!

Sinds 2018 leveren wij pompen en filtersystemen onder onze eigen merknaam GP Pumps & Filtration.

Wij bieden u een ruime keuze aan pompen en filtersystemen welke inzetbaar zijn voor een breed scala aan industriële toepassingsgebieden. Het ontwerp van onze pompen en filtersystemen zorgt ervoor dat deze uitermate geschikt zijn voor gebruik bij zéér chemische, corrosieve, zure of alkalische vloeistoffen.

Bij al onze pompen en filters komen de vloeistoffen enkel in contact met de kunststof delen welke geproduceerd zijn uit de materialen PP of PVDF. Dit maakt onze producten geschikt voor het verpompen en circuleren van vloeistoffen, filtreren en/of ontvetten van vervuilde vloeistoffen.

Naast standaard producten zijn specials op aanvraag en in overleg altijd mogelijk.

 

Benieuwd naar onze pompen of filtratiesystemen voor in uw industrie?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij adviseren u graag.

We-perform-the-best-under-pressure-GP-Pumps--Filtration