Partners van GP Pumps & Filtration

 

 

 

 
 

 

ckb-logo

CKB Kunststof Installatiebouw B.V.

CKB Kunststof Installatiebouw is al sinds 1971 gespecialiseerd in de engineering en het produceren van diverse maatwerk installaties uit thermoplastische kunststoffen. Sindsdien ontwerpt en produceerd CKB ook de pompen en filterunits welke vanaf heden door zullen gaan onder de merknaam GP Pumps & Filtration. Het team specialisten van zowel CKB als Geffen Products draagt zorg voor de verdere ontwikkelingen van de pompen en filtersystemen.

CKB is sinds 2020 verhuisd naar een vele malen groter pand, gevestigd op de Ladonkseweg 4 waar het pad grenst aan dat van Geffen Products. Door de aankoop van dit pand is CKB in staat nog grotere productielijnen, (proces) baden, gaswassers en opslag tanks  ed. te produceren. Door het samenvoegen van beide bedrijven op 1 locatie kunnen alle processen in eigen beheer én pand uitgevoerd worden. Dit houd voor u als klant in dat er snellere doorlooptijden gerealiseerd kunnen worden en er veel kennis en expertise in huis is voor metaal én kunststof.

Benieuwd naar wat CKB Kunststof Installatiebouw voor u kan betekenen?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 

 

weblogo-geffenproducts

 

Geffen Products B.V.

Geffen Products is sinds 1995 actief op het gebied van machinebouw, werktuigbouw en constructie. Het team bestaat uit zéér ervaren hydrauliekspecialisten, lassers, metaalbewerkers, TD-medewerkers en monteurs. Vanuit het pand aan de Ladonkseweg 6 met een werkplaats van zo’n 2000m² is Geffen Products in staat grote frame’s, RVS inliners & procesbaden, machine’s, of productielijnen te fabriceren / reviseren.

Met de grote voorraad aan hydrauliekslangen en hydraulische koppelingen is Geffen Products in staat om direct een passende oplossing op maat te leveren!

GP Pumps & Filtration werkt nauw samen met Geffen Products waardoor wij in staat zijn sneller te schakelen, produceren en het doorvoeren van klant specifieke wensen.

Benieuwd naar wat Geffen Products voor u kan betekenen?

Neemt u dan geheelvrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Benieuwd naar onze pompen of filtratiesystemen voor in uw industrie?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

wij adviseren u graag!